צפייה בדיונים

  • צפייה בדיונים בביתי משפט בנושאים פליליים
    שוקי | 02/11/2009 22:21

    אני מאוד מתעניין בנושאים הפליליים והייתי רוצה לצפות בדיוני בית משפט בנושא. האם מפורסמים היכן שהוא הדיונים השונים בבתי המשפט ? האם מותר להיכנס לאולמות בזמן הדיונים?

    • צפייה בדיונים
      עו"ד קרן בלס | 07/11/2009 20:18

      שוקי שלום, אתה יכול לגשת לבית המשפט שבאיזור מגוריך. ככלל, דיונים בבית המשפט נערכים בדלתיים פתוחות מפאת "זכות הציבור לדעת". יחד עם זאת, במקרים ספציפים מתקיימים דיונים בדלתיים סגורות: כגון: עבירות מין, קטינים וכד'.