בנקאות - ביטול הגבלה

  • ביטול הגבלה
    רון | 07/03/2011 21:14

    יש לי שני תיקים בהוצאה לפועל אחד התיקים בהסדר של תשלומים ואין ממנו הגבלה או עיכול כול שהוא..התיק השני לפניי יומיים הגעתי להסדר ושלמתי חצי מהחוב בתנאי שיסירו את ההגבלה,אמרו לי תוך 72 שעות  (שלושה ימי עסקים) בנק ישראל יבטל את ההגבלה..האם אחרי ביטול ההגבלה אני יכול לנהל את חשבוני הנוכחי רגיל,כגון לבקש הלוואה או מתן אשראי? לתשומת הלב* החוב לא נבע מהחזרת שקים,וכעקרון אני מכניס משכורת נאה לחשבון שהיא מעל ל 7000 ש"ח !

    • בנקאות - ביטול הגבלה
      עו"ד אבי זילברפלד | 08/03/2011 22:30

      שלום רב, מבחינה חוקית, עם ביטול ההגבלה , אתה לקוח רגיל. לענין אשראי - השאלה הנה האם הבנק יתייחס אליך יפה לאור העבר. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות