בנקאות - פעילות שלא כדין בכרטיס אשראי

  • פעילות בכרטיס אשראי
    ניר ברקן | 03/01/2011 05:39

    שלום לך ,אשמח מאוד אם תוכל לייעץ לי באשר לסוגייה הנ"ל- אני מחזיק כרטיס אשראי מסוג אמריקן אקספרס ומתגורר בחו"ל מזה שנה וחצילאחרונה,שמתי לב כי חשבוני חוייב מדי כמה שבועות לאורך השלושה חודשים האחרונים בסכומים שונים דרך אתר אינטרנט איתו לא יצרתי מעולם קשרבהנחה וכלל הפעילות בוצעה במסמך חסר האם יש בסיס להשבת הכספים שחוייבו שלא כדין?תודה רבה על עזרתך

    • בנקאות - פעילות שלא כדין בכרטיס אשראי
      עו"ד אבי זילברפלד | 04/01/2011 23:38

      שלום רב, עקרונית, יש אפשרות להודיע לחברת האשראי על שימוש שלא כדין בכרטיס. הענין ייבדק על ידה היטב, ולדעתי, סביר שהחברה תנסה להתחמק בטענה שנתת את פרטי הכרטיס (והקוד- ככל שיש צורך בכך לשם החיוב) למישהו אחר. כמו כן - אם מדובר בפעולות היסטוריות - יטענו לשיהוי. אם מדובר בסכומים המצדיקים זאת, ואתה סמוך ובטוח שאין מקום לטענות הנ"ל, מוטב אם תתיעץ עם עו"ד המתמחה בתחום. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי ,עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות