ייעוץ פרטני

  • פרעון הלוואה
    חן | 10/09/2010 00:39

    חשבוני מעוקל ,אי לכך מידי חודש הבנק נדרש לבצע חיוב ידני לפרעון הלוואה.לא אחת קורה שיוצא כסף מחשבוני ובמועד חיוב להלוואה הבנק לא יכול לחייב אותי ואז לאחר מכן עם כניסת כסף נוסף הוא מחייב אותי בגין הפיגור .חודש שעבר הבנק חייב אותי 2 תשלומים בגין הפיגור והשוטף.החודש לתדהמתי חויבבתי טרם הגעת מועד פרעון ההלואה, והכסף לא נכנס להלוואה,הבנתי שעבר לחשבון מעבר עד להגעת המועד.מה זה תקנה חדשה?האם יש למנהל סניף סמכות לגעת, בחשבוני ללא אישורי והסכמתי?התרעתי בפניו על כך ולטענתו הוא חושש שלא יהיה כסף בעוד מס ימים לכם הוא כך עושה,יתרה מכך שמסרתי לו כי בעוד ימים מספר אמור להכנס סכום נוסף אז הוא אומר לי כי מהסכום אוא לוקח 1000 ש"ח להקטנת מסגרת אשראי.איזה מן התנהלות זו?מה אני יכול לעשות?

    • ייעוץ פרטני
      אסף מירוז, עו"ד | 11/09/2010 21:38

      המקרה שאתה מתאר הוא מורכב ומחייב בדיקה מדויקת של העובדות. לנוכח כך, אני מציע שתפנה לייעוץ פרטני בעניין.

    • בנקאות - משיכה מעו"ד לפרעון הלוואה לפני הזמן
      עו"ד אבי זילברפלד | 11/09/2010 23:10

      שלום רב, על פניו, לבנק אין רשות למשוך מהעו"ש לכיסוי ההלוואה, לפני מועד הפרעון,אלא אם כן מנהל הסניף יטען שסוכם ביניכם שכל פעם שהחשבון בזכות הוא יכסה את ההלוואה (וזו טענה די קלושה). בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות