בנקאות - סירוב הבנק להמציא דפי חשבון

  • תביעת הבנק לאחר תשלום חוב
    נטלי | 11/08/2010 13:57

    ל ולבעלי הייה חשבון עסקי, כיוון שנכנסנו לחובות כבדים , ב 22005 כיסינו את רוב החוב, ונשאר משהו כמו 2000 ש"ח, הבנק העמיד לנו מסגרת של 6000 ש"ח וזהו עד שנת 2009 בערך לא נגענו בחשבון, היינו במצב כלכלי ממש קשה בוקר אחד קיבלנו הוצאה לפועל תביעה לתשלום 7000 ש"ח, לאחר מריבות עם הבנק הם הורידו בערך 500 ש"ח והגענו להסדר של 500 ש"ח בחודש במשך שנה, הפקדנו את הכסף מראש וזהו עכשו לאחר ששילמתי, ואני יודעת שגבו לי ריביות מטורפות וחריגות סתם אני רוצה שמומחה יבדוק את החשבון, ביקשתי מהבנק את המסמכים הנוגעים לחשבון שלי, דפי פרוט, וכו,, כי הם לא נותנים לי אפשרות לגעת בחשבון , הם רוצים שנבוא ונחתום על סגירת חשבון, הם אמרו שכול המסמכים העוברו לעורך הדין של הבנק, פניתי אילו בבקשה לקבלת המסמכים והם בוא נגיד מתחמקים ומטרטרים ולא מספקים שום מסמך מה אפשר לעשות בנידון? גם שהחוב הגיע ל6000 ש"ח כדיברהם עדיין הינו בממסגרת האשראי, והם שם תקעו ריביות כמו 22% ריבית אן לי מושג על מה החשבון לא הייה פעיל אשמח לעזרה דחופה, האם כדאי לפנות למבקרהבנק, זהו סניף של בנק מרכנתיל שהיו איתו בעיות פליליות בעבר ולא אפרט יותר

    • בנקאות - סירוב הבנק להמציא דפי חשבון
      עו"ד אבי זילברפלד | 12/08/2010 17:57

      שלום רב, התנהגות הבנק המתוארת על ידך הנה בלתי חוקית, ואף בניגוד להוראות המפקח על הבנקים. עצתי: 1. פנה לבנק במכתב רשום, ע"מ שלא תהא מחלוקת אם פנית או לא. 2. ככל שלא תקבל את המסמכים בתוך זמן סביר (עד 21 יום), פנה בתלונה למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות