בנקאות - חשבון מוגבל

  • לקוח חשבון מוגבל
    נאור | 09/08/2010 17:21

    שלום: אני נאור .ויש לי חשבון מוגבל .. אני ישמח לקבל ניפורמציה לגבי זה ואיך לצאת מיזה .אני מכניס הכנסה של 350 ש"ח .ועוד הכנסה מעבודות מזדמנות בסך 1000 ש"ח בחודש.ולפני הצבא לא עבדתי.והטעות שלי שהזמנתי ויזה .למרות שהמסגרת הויזה שלי היה נמוכה סך של 500 ש"ח ואז גיהצתי בויזה בכל המסגרת .. ושהגיע יום הפירעון הכל חזר לי כי לא היה לי יתרה בחשבון .והבנק שלח לי מכתבים שהוא מכניס אותי לתביעה .ובסוף שילמתי לו לפני שהוא יכניס אותי לתביעה.אני יודע שזה לא טוב אבל אין לי מוסג מזה חשבון מוגבל האומנם יש לזה חסרונות אבל במה ? אני ישמח לקבל ממכם תשובה לשאלתי .. תודה רבה :

    • בנקאות - חשבון מוגבל
      עו"ד אבי זילברפלד | 10/08/2010 12:21

      שלום רב, מפנייתך נראה שחשבונך הוןגבל בפעם הראשונה (ואיננו חשבון מוגבל חמור). לפיכך , המשמעות הנה שלא תוכל למשוך שיקים מחשבונך, אבל תוכל להמשיך ולעבוד איתו במזומן, והוראות קבע. ההגבלה הנה לשנה, ובתום שנה תשוחרר מההגבלה. לפרטים נוספים עיין בחוק שיקים ללא כיסוי. בברכה, זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות