בנקאות - עיקולים וניסיון הסדר

  • לקוח מוגבל
    יונית | 26/07/2010 15:13

    שלוםיש לנו תיקים בהוצאה לפועל הנושה הטיל עלינו עיקולי בנק עו"ש משכורת וטופס מבנק ישראל למוגבל חמור עכשיו הנושה רוצה להגיע לפשרה של 150.000 ש"ח וטען שהיום יבטל את כל ההגבלות על מנת שאוכל לקחת הלוואה השאלנה היא:האם תנתן לי הלוואה לאחר שהכל מבוטל? האם יראו את הכל בבנק? וכמה זמן לוקח לבטל את כל הגזירות האלו? ומה אני אמורה להגיד לבנק כדי שהשתכנע שזה יציל אותי מהכל? אנו הורים ל 4 ילדים קטנים

    • בנקאות - עיקולים וניסיון הסדר
      עו"ד אבי זילברפלד | 26/07/2010 17:02

      שלום רב, קיים חשש שמצבכם הכלכלי עודכן כבר בחברות האוגרות מידע כלכלי (כגון:BDI) אודות אנשים. אם אכן, אז הבנק ידע על כך. עדיין אין זה אומר שלא תאושר לכם ההלוואה. ההיפך, אם תוכיחו לבנק שהגעתם להסדר, יתכן ויהיה לכם יותר קל, אך את התשובה ניתן לברר רק בבנק. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • המשך לתשובתך
        יונית | 26/07/2010 21:06

        שלום רבבהמשך לתשובתך מה אני אמורה להביא לבנק בפגישה? וכמה זמן לוקח לבטל את כל הגזרות הללו?הנושה ביטל היום אז מתי זה מתעדכן?

        • עוד דבר שכחתי...
          יונית | 26/07/2010 21:09

          איך מבטלים את ה BDI הזה? האם הנושה אמור לבטל גם את זה? שאני ידע לפני הפגישה.

          • המשך תשובה
            עו"ד אבי זילברפלד | 27/07/2010 00:22

            שלום רב, לא הבהרת מהי מטרת הפגישה בבנק. אם זה בענין ההלוואה - הביאי פרטים שיבהירו לבנק שביכולתך לעמוד בהלוואה המבוקשת. כן רצוי שיהיה עמך את ההסכם עם הנושה , וככל שהבנק ידע על הבעיה - תציגו ההסכם. ביחס לזמן שלוקח - לא ניתן לענות על כך. ביחס ל-BDI- לא ניתן לבטל המידע, ניתן לעדכנו ע"י פניה ל-BDI עם המידע המעודכן (ההסכם). בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות