בנקאות - לקוח מוגבל

  • לקוח מוגבל בנסיבות מחמירות
    שרה | 24/07/2010 22:23

    ערב טוב!   קיבלתי אתמול הודעה מהבנק שאני הופכת להיות לקוח מוגבל בנסיבות מחמירות ב-3.8.10. בעלי גם קיבל התראה למרות שהוא לא שותף בחשבון אלא חשבון רק על שמי-רציתי לבדוק למה ? ועוד דבר יש לי עוד חשבון משותף שלי ושל בעלי- האם בתקופת ההמתנה אני יכולה לצאת מהחשבון המשותף או שהוא יכול לצאת מחשבון משותף ואם רק אני לקוח מוגבל בנסיבות מחמירות - האם זה משפיע עליו בחשבון המשותף או שיוכל בעתיד לפתוח חשבון אחר ללא בעיה?

    • בנקאות - לקוח מוגבל
      עו"ד אבי זילברפלד | 25/07/2010 11:41

      שלום רב, לטענתך בעלך אינו שותף בחשבון. לפיכך עלייך לפנות לבנק ולברר מדוע קיבל התראה. הפעולות שאת מציעה לעשות כעת מאוחרות מידי. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות