תרופה

  • חשבון נאמנות
    יוסף | 01/06/2010 21:03

    שלום רב!!! נא עזרתכם בעניין- ישנם זוג קשישים שלקחו הלוואות מהשוק האפור כדי לכסות תרופה שלא נמצאת בסל הבריאות הקשורה למחלת הסרטן ואין להם כסף להחזיר. מספר נערים במצוקה שגדלו אצל המשפחה הזו מעונינם לאסוף תרומות על מנת לכסות את החובות ומעונינים לפתוח חשבון נאמנות אצל עו"ד שאליו יועבר כל הכסף ובסוף איסוף התרומות יועבר הכסף לנושים. שאלתי היא האם מבחינת עו"ד הדבר אפשרי? האם הנושים לא יוכלו להטיל עיקולים על החשבון ברגע שיוודא להם שהכסף הוא עבור החייבים? נא עזרתכם בעניין

    • תרופה
      רינת פלקראונבאום | 01/06/2010 21:07

      נורא...חייבים לפנות לעזרה לכנסת לחברי כנסת שאוהבים אנשים תפנו לחכ אדטו, ח"כ זבולון אורלב, ח"כ תירוש,ח"כ דיכטר,ח"כ דני דדון,ומהררררררררררר

    • בנקאות - עיקול על חשבון נאמנות
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/06/2010 17:51

      שלום רב, ככל שיפתח חשבון מיוחד עבור צד ג', החשבון חשוף לעיקול בדיוק כמו כל חשבון בנק אחר. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות