בנקאות - מיהו מומחה לחשבונת בנקים

  • מי הוא מומחה על פי חוק בתביעות נגד בנקים?
    hainah9 | 31/05/2010 00:26

    מי הוא מומחה על פי חוק בתביעות נגד בנקים על חשבונות בנקים. האם מומחה שאינו רואה חשבון ואו מנהל חשבונות אך בעל נסיון רב ורקורד בתחום יכול להיות מומחה, וחוות דעתו אם היא אמינה , ולא הוכח אחרת , יכולה להוות משקל בבית המשפט ??? ואיך בית המשפט והשופטים מתייחסים לכך ??? אודה לכם לשלוח תשובה מהירה במייל , בתודה רבה מראשץ חיים ***צונזר ע"י המערכת -השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר****

    • בנקאות - מיהו מומחה לחשבונת בנקים
      עו"ד אבי זילברפלד | 31/05/2010 10:48

      שלום רב, אין הגדרה בחוק ל"מומחה" לבדיקת חשבוונת בנקים. ברור, שאחד המציג עצמו ככזה, יצטרך להציג רקורד בהתאם. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

    • מיהו מומחה בבית משפט?
      קול ייעוץשירותי מידע | 08/06/2010 12:19

      מומחים לניהול בנקאי תקין -נותנים חוות דעת של כלכלנים בבתי משפט- אנו מצרפים רשימת לקוחות שייצגנו בבתי משפט .אנו עובדים עם עורכי דין שלנו שמומחים לניהול בנקאי תקין שאנו מלמדים אותם כי לצערנו אין עורכי דין כמעט שמבינים בבנקאות.כמו כן אנו עובדים עם כלכלנים ורואי חשבון מהאקדמיה ומהפרקטיקה.אלה צריכים להיות אמות המידה הנכונות.