בנקאות - הנפקת כרטיס אשראי כשקיים חוב בכרטיס קודם

  • כרטיס אשראי בנקאי
    גלית | 25/05/2010 13:19

    שלום,ברצוני לשאול שאלה לבעלי היה בעבר כרטיס אשראי מסוג אמריקן אקספרס חוץ בנקאי,על הכרטיס נשאר יתרת חוב גדולה ,מכיוון שמספר חיובים הוחזרו ע"י הבנק,חברת ישראכרט העבירה את הטיפול לתביעה משפטית אצל עו"ד,עדיין לא קיבלנו מהם שוב מכתב התראה לסילוק החוב ובינתיים יצרנו איתם קשר בניסיון להגיע איתם להסדר לפני שהנושא ישא ריביות נוספות אך טרם נענו,במקביל בעלי פתח חשבון בבנק חדש והזמינו לו כרטיס אשראי בנקאי,של ישראכרט האם יכולה להיות בעיה שחברת ישראכרט לא יאשרו את הכרטיס הנוכחי,בגלל הבעיה של הכרטיס החוץ בנקאי שנמצא בטיפול של העו"ד? אודה על תשובתך

    • בנקאות - הנפקת כרטיס אשראי כשקיים חוב בכרטיס קודם
      עו"ד אבי זילברפלד | 25/05/2010 18:17

      שלום רב, הנפקת כרטיס אשראי , כמוהו כמתן אשראי, כלומר: נתינתו תלויה באופן בלעדי בחב' האשראי. ככל שרשום אצלה חוב, סביר שהיא לא תאשר הנפקת (כרטיס) אשראי חדש/נוסף. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות