בנקאות - צילומי שיקים

  • שלום. האם ניתן להוציא צילומי-צ'קים של המעביד מהחש'
    גלי | 25/05/2010 09:06

    שלי אשר הפקדתי בחשבון שלי? המעביד לא נתן לי תלושי-שכר וכאשר ביקשתי בבנק שלי צילומי צ'קים של המעביד (לצורך הוכחה שעבדתי אצלו וגם לצורך הוכחת הלנת-שכר קבועה) נאמר לי בבנק (ע''י סגן המנהל) שזה בלתי אפשרי אלא לבקש מהבנק של המעביד את הצ'קים ולכן הוצאתי רק צילומי טפסי-הפקדת הצ'קים שלו אשר באמצעותם ניתן להגיע לחשבון המעביד עכשיו דיברתי עם עו''ד שמתמחה בדיני-עבודה והיא טוענת שניתן להוציא מהבנק שלי צילומי צ'קים של המעביד 7 שנים אחורה מה נכון כאן.. תודה

    • בנקאות - צילומי שיקים
      עו"ד אבי זילברפלד | 25/05/2010 10:43

      שלום רב, ככל שהשיקים של המעביד נפרעו, הם חזרו לסניפו, ורק שם ניתן לאתרם. אגב, לא יתנו לך העתקים ללא צו בית משפט. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • תודה רבה לך..אם כך שכרתי עו''ד עצלן..לא רק שהוא לא
        גלי | 26/05/2010 23:58

        עשה את זה בעצמו..הוא גם לא הציע לי לעשות זאת.. אכלתי אותה..