בנקאות - סירוב הבנק לפתוח החיסכון

  • חסכון במזרחי טפחות
    אלון | 22/05/2010 21:35

    היי יש לי חשבון בבנק מזרחי טפחות וגם חיסכון שם,לאחר שלא הייתי מרוצה מהשרות בבנק עברתי לבנק אחר,ושילמתי את כל חובותיי לבנק מזרחי כרטיסי אשראי וכ"ו,היה לי שם חיסכון קטן שבנק מזקחי מסרב לתת לי בטענה שהוא סגור לשנתיים למרות שהפסקתי את הפקדותיי לשם,הם עושים לי דווקא מפני שעברתי חשבון והכסף שלי נשאר בן ערוב בידם,מה עליי לעשות??ברצוני להוסיף שברגע שעשיתי את החסכון הפקידה אמרה לי שיש כל חצי שנה יציאה,שהיון היא מכחישה הכול בתוקף.

    • בנקאות - סירוב הבנק לפתוח החיסכון
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/05/2010 22:39

      שלום רב, קודם כל - יש לקרוא את תנאי החיסכון, ע"מ ללמוד מהם את מועדי תחנות היציאה. ככל שיסתבר שאכן יש תחנת יציאה כל חצי שנה - ובכ"ז הבנק מסרב לאפשר לכם למשוך הכסף בתחנת היציאה, אז הבנק "פושע" וחובה להתלונן כנגדו בבנק ישראל. אם לא כתוב על תחנות יצירה - גם אז זכותכם להתלונן על דברי הפקידה, כטענתכם, אך - בהעדר הוכחה שכך היא אמרה- הרבה משמעות לא תהא לכך. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

    • שלום אלון
      נדב | 23/05/2010 13:20

      אלון שלום,שמי נדב ואני אחראי על הפעילות באינטרנט בבנק מזרחי טפחות. קראתי את תלונתך, ואני מזמין אותך לפנות אל פניות הציבור של הבנק, על מנת שיבדקו את התלונה באופן רשמי.ניתן לפנות אל המחלקה בטלפון 03-7549216 או בדואר אלקטרוני pzibur@umtb.co.ilבברכה, נדב.