נטלי שלום

  • חוב לבנק
    נטלי | 12/05/2010 17:01

    יש לי מינוס גבוה בבנק והלוואה שכבר עברה לריבית פיגורים פרעתי את כול החסכונות ואני בקושי מגרדת את המסגרת וחודש הבא שוב אעבור הכול ביחד זה בערך 120000 אני לא רוצה להסתבך עם הבנק זאת הלוואה ללא ערבים וכבר לא נשארו לי חסכונות הם החזירו לי כבר הרשאות לאורנג, מכבי, ויזה אני מפחדת שכולם יתבעו אותי בחשבון הזה לא מופקדת משכורת אלא בחשבון אחר וגם שם המצב דומה ועוד יש ערבים על ההלואות חשבתי לפנות לבנק ולהסביר להם את המצב ואם יוכלו לאפשר לי להפקיד רק 500 ש"ח כול חודש , כי זה מה שיש לי ושלא יתבעו אותי וזה יסתבך בריביות שאני לא אעמוד בהם ורק לחצי שנה כי אח"כ אני כבר אסתדר האם יש אפשרות כזאת? ואם הם לא יסכימו כמה זמן עד שהם יתבעו אותי?

    • נטלי שלום
      ***צונזר ע"י המערכת*** | 12/05/2010 18:24

      ***הודעה צונזרה ע"י המערכת- פנייה ישירה לגולש בניגוד לתקנון האתר***

    • בנקאות - חוב לבנק - מה עושים?
      עו"ד אבי זילברפלד | 12/05/2010 18:29

      שלום רב, לא ניתן לצפות תוך כמה זמן הבנק יתבע אותך. הטווח האפשרי הינו בין ימים לשבועות רבים. מאידך, אין לך מה להפסיד בפניה לבנק וניסיון לשכנעו לפרוס החוב . אם לא תגלי נכונות להגיע להסדר הבנק עלול אף לפעול מהר יותר. בנוסף, ככל שיש לך מס' חובות, יתכן וצריך לשקול פעולות אח' להסדר של כלל חובותיך, ואולי כדאי לך לפנות להתייעות עם עו"ד המתמחה בתחום. כן הריני להציע שתעייני במאמר: "עשרת הדברות" למקבל תביעה בנקאית בכתובת : http://www.zilberfeld-law.ybay.co.il/OpenIsuk.aspx?a=116 בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • אם אפשר הבהרה
        נטלי | 14/05/2010 13:42

        קראתי את עשרת הדיברות בהמלצתך ואכן מכיוון שהחוב שלי מתפרש על 3 בנקים באחד יש הלוואה , בשני הלוואה + הלוואת הסדר ללא פגיעה במעמדי כלומר כבר 3500 ש"ח בחודש הבנק השלישי סרב הם ביקשו סכום של 1600 ל 10 שנים הסברתי להם שלאור החובות האחרים שיש לי לא אעמוד ביותר מ 500 ש"ח בחודש ולא לדבר על זה שכול ההרשאות חזרו לנו האם כדאי לפנות שוב ולהסביר להם שאוכל לקבל איחוד תיקים או פשט"ר ואז הם יקבלו הרבה פחות כסף , אן ערבים על ההלוואה הזו ורק אני חתומה עליה וגם כרטיס אשראי על שמי אבל זה חשבון משותף המשכורת של בעלי עוברת לבנק אחר האם הם יכולים לעקל אותה? ואך אפשר לעצור את זה? יש חברה שנקראת אובליגו האם כדאי לפנות למשהו כזה ? צריכה עזרה דחופה ממש מיואשת יש לי 2 ילדים קטנים ואני לא רואה את הסוף מהמצב הזה

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 14/05/2010 13:53

          שלום רב, אכן, לדעתי כדאי ל"איים" על הבנק שעו"ד הציע לך ללכת לפש"ר , ואז הבנק לא יראה כלום. ככל שהחוב רק שלך, לא ניתן לעקל כספים של בעלך. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

          • חשבון משותף
            נטלי | 15/05/2010 00:41

            תודה על התשובה המהירה רק רציתי לוודא , הם לא יכולים לעקל לו את המשכורת , למרות שבשתי החשבונות שלנו זה חשבון משותף? תוך כמה זמן מעקלים אם בכלל והאם יש דרך לבטל את זה?