בנקאות - אי פרעון פקדון בתוך זמן סביר

  • אי פרעון של פיקדון
    זיוית | 09/02/2010 05:33

    בעקבות עזיבתי את בנק הבנלאומי ביקשתי בגין היתר בתאריך 19/11/09 לפרוע את קופת הפיקדון שלי - סך שהיה בקופה הוא בסביבות ה 1000 ש"ח נמסר לי שתוך חודש יעבור הכסף לחשבון העובר ושב שלי. אך עד היום הכסף לא הועבר באמתלא שיש איזשהי בעיה מיחשובית שלא מצליחים להתגבר עליה. בנוסף גם אבד לי הטופס של בקשת הפרעון, וגם ביקשתי העתק שלו ולא מעבירים לי אותו בפקס גם בכל מיני סיפורים שטרם הגיע מארכיון. מה באפשרותי לעשות? נמאס לי כבר לרדוף אחרי הבנק

    • בנקאות - אי פרעון פקדון בתוך זמן סביר
      עו"ד אבי זילברפלד | 09/02/2010 19:52

      שלום רב, לא הבהרת מב סוג הפקדון, אך הזמן שנקבת בו אכן אינו סביר. עליך לפנות בתלונה לנציב תלונות הציבור באותו בנק, וכן למפקח על הבנקים. ככל שנגרם לך נזק מחמת אי הפרעון - זכותך לדרוש זאת כפיצוי. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות