בנקאות - פתיחת חשבון לעובד מיו"ש

  • עובדים מהשטחים
    גיא | 28/01/2010 12:38

    שלום רב .... אני בעל דרקון פלסטנאיי ויש לי אישור שהייה בארץ , האם אני רשאית לפתוח חשבון בנק ע"ש ? תודה רבה ואם כן היכן ניתן לעשות זאת שמעתי שיש נם סניפים שכן מותר לעובדים זרים ומאיו"ש

    • בנקאות - פתיחת חשבון לעובד מיו"ש
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/01/2010 18:28

      שלום רב, אני לא רואה מניעה לפתוח חשבון כאמור. ככל שאתה נתקל בבעיה - פנה למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות