בנקאות - התכחשות הבנק להסדר

  • הסדר עם הבנק מחיקת 25% מהחוב בתנאי שישולם היתרה.
    נ' | 28/01/2010 10:02

    1. הבנק הציע הסדר על פיו ימחק 25% מהחוב בתנאי שהיתר ישולם במזומן. 2. יתרת החוב שולמה והבנק מתכחש להצעה הראשונה :מחיקת 25% והוא תובע אותי. 3. האם ישנם תקדימים משפטיים לבעיה כזאת ואיכן אני מוצא אותם? 4. האם הבנקים נוהגים למחוק 25% מהחוב כדי לסגור תיקים ואם כן איפה אני מוצא הסכמים כאלו? 5. אני מייצג את עצמי , לא יכול לשכור שרותי עורך דין ולכן אני מבקש הפנייה למקורות בהם מופיע הסכמים ותקדימים על מחיקת 25% מהחוב . 6. תודה מראש!

    • בנקאות - התכחשות הבנק להסדר
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/01/2010 18:25

      שלום רב, אין כל "נוהג" שהבנק מוחק 25% כפי שאלתך. אין גם תקדימים בענין, שכן זו שאלה של הוכחה, ככל שאלה משפטית אחרת, ותלויה בשאלה למי ביהמ"ש יאמין. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות