בנקאות - התחייבות למסלול

  • עמלות בנק
    מיכל | 27/01/2010 15:14

    שלום רב, שמי מיכל ואני לקוחה בבנק אוצר החייל, הצטרפתי לבנק לפני כשנתיים במסלול "מענק" של 2000 ש"ח עם עמלה חודשית זניחה בתוקף שיטת המסלולים שהיתה נהוגה. לאחר הרפורמה בבנקים אני מחויבת ע"פ עמלת שורה ובממוצע אני משלמת 100 ש"ח לחודש וכבולה לבנק שכן כדי לצאת אני צריכה לשלם את מלוא המענק. שאלתי היא האם זהו מהלך תקין של בנק לבקש החזר של כל המענק ולא החזר יחסי לתקופה ושנית מהם האפשרויות העומדות בפניי לצאת מהפלונטר הזה שכן העמלות לא מתקבלות על הדעת. מה גם שתנאי הכניסה שלי היתה חבילת הבסיס הנוחה. החשבון כולל הרבה שורות שכן אני לא עובדת ולא מעוניינת לעבוד עם ויזה. תודה רבה

    • בנקאות - התחייבות למסלול
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/01/2010 23:02

      שלום רב, לא ניתן ליעץ לך מבלי לקרוא את תנאי המסלול אליו הצטרפת. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות