בנקאות - משיכת כספים מחשבון קשיש

  • משיכת כספים מחשבון
    שירה | 26/01/2010 13:52

    האם הבנק אמור לבדוק/לפקח על משיכת שיק בסכום גבוה (מתוך יתרה של כ-800,000 ש"ח משיכת שיק בסך 750,000 ש"ח לטובת צד שלישי) מחשבון בנק של בעלי חשבון בשנות ה- 90 לחייהם ? האם יש נוהלים מסודרים מבחינת המפקח על הבנקים ?)

    • בנקאות - משיכת כספים מחשבון קשיש
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/01/2010 23:07

      שלום רב, על פניו התשובה חיובית. יש פס"ד בנושא. עם זאת, לא ניתן לחוות דעה רצינית מבלי לשמוע את מכלול העובדות. מציע כי תפנה להתייעצות אצל עו"ד המתמחה בתחום ותפרוש בפניו מכלול העובדות. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות