בנקאות - ריבית פיגורים

  • ריבית פיגורים עקב פיגורים בתשלומי המשכנתא
    דיין גז חיים | 26/01/2010 11:53

    מהזיכרון אני יודע שהבנק מחייב על פיגורים בתשלום המשכנתא לפי פריים + 6.5%. אני מתעניין לדעת: 1. החל מאיזה תאריך חלה התקנה הנ"ל, 2. איך נהגו הבנקים לפני התקנה הנ"ל ( החוב היה ב דיסקונט למשכנתאות). יצויין שהבנק לא הגיש את החוב למשפט, אלא הפיגורים הצטברו בחשבון "פיגורים" שהתנהל כעין עו"ש שקלט את החיובים של התשלום החודשי, את הזיכויים אם היו כאלה. מדי שלושה חודשים החשבון חוייב בריבית. בתודה מראש על העזרה.

    • בנקאות - ריבית פיגורים
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/01/2010 23:19

      שלום רב, התשובה אינה ב"תקנה" אלא קבועה בהסכם שבינך לבנק. בדוק אותו. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות