בנקאות - התמודדות עם חובות

  • חובות בנק
    שרון | 08/01/2010 08:15

    יש לי חובות בבנק דיסקונט של 100,000שח והחזר חודשי של 2200 שח ,אני מובטלת מספר חודשים וסיימתי לפני חודשיים את האבטלה כך שאין לי הכנסה רק לבעלי כ5500 שח,משכנתא והחזר הלוואות מסתכמים ב4700 שח ולא התחלנו את החודש.פנינו למנהל הבנק פעמיים בבקשה לפרוש את ההחזרים לתקופה ארוכה יותר להקטנת ההחזר אבל התשובה שלילית בפעם השנייה בטענה שהריביות גבוהות מידי ולא כדאי ואפילו הפרישה רק ל6 שנים שלא עוזר לנו בהחזר.מכרנו את הבית ואנו עוברים לשכירות ואני שואלת אני מאד רוצה וחייבת להמשיך לשלם את ההלוואות אךלא מותירים לי אפשרות לחיות לפחות למספר חודשים אז יהיה נכון להעביר המשכורת לבנק אחר ?.אנחנו פשוט במבוי סתום ורוצים להתקדם בחיים ולא נותנים אפשרות באמת לעמוד בתשלומים .אנו זוג עם ילדה בת 6 שרוצים להתחיל מהתחלה אבל מה באמת ניתן לעשות לגבי החוב הגדול הזה ולא להסתבך כי אני לא רואה דרך אחרת אלא לעבור בנק ולהפרי מה שאוכל לדיסקונט.אבקש ייעוץ דחוף והגיוני למצבנו וסליחה על אורך השאלה אך זה חשוב .שבת שלום ותודה.

    • בנקאות - התמודדות עם חובות
      עו"ד אבי זילברפלד | 09/01/2010 20:46

      שלום רב, לפי המתואר בפנייתך, הבנק סרבן קשה עורף, ויתכן שיש ללמדו לקח ב"דרך הקשה". מציע שתפני להתייעצות אצל עו"ד המתמחה בתחום. כן הריני להפנותך למאמר: "עשרת הדברות" למקבל תביעה בנקאית" בכתובת: http://www.zilberfeld-law.ybay.co.il/OpenIsuk.aspx?a=116 אני מעריך שיש בו בכדי לסייע לכם. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות