בנקאות - ביטול כרטיס אשראי

  • כרטיס האשראי
    מידו | 03/12/2009 21:36

    אני לקוח בנק הפועלים עובד שכיר מורה במשרד החינוך. פשוט מאוד הבנק שלי בטל את כרטיס האשראי בלי ידיעתיץ גליתי את זה לאחר שרציתי לבצע קנייה בבית עסק ונתן הערה "כרטיס חסום החרם כרטיס" רציתי לברר אם זה חוקי מצד הבנק לבטל את הכרטיס בלי להודיע ללקוח?

    • בנקאות - ביטול כרטיס אשראי
      עו"ד אבי זילברפלד | 04/12/2009 00:18

      שלום רב, באופן הרגיל הבנק חייב להתריע טרם שיבצע פעולה כאמור. רק במקרה דחוף במיוחד הוא רשאי לעשות זאת מיידית, ובכל מקרה גם אז הוא צריך להודיע. ככל שלא קיבלת התראה ו/או הודעה - אני מציע שתפנה בתלונה למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות