בנקאות - עיסוק בניי"ע זרים

  • פעילות בני"ע זרים ותנאי מינוף - מה מותר ומה אסור?
    אורה | 13/10/2009 10:12

    מבקשת עזרה לקרוב משפחה שהסתבך: מהם התנאים או הנורמות לגבי עיסוק בני"ע זרים לאזרח ישראלי? האם אישור שכזה שניתן בע"פ ולא בכתב מעיד על התנהלות לקויה? האם פתיחת חשבון למטרות פעולות בני"ע מחייב את הלקוח להציג הוכחות להכנסה שוטפת או נכסים מניבים? אם הבנק לא קיבל ראיות אלו ואישר בכל זאת, האם פעל ביושרה? ושאלה חשובה באותו עניין: מהי הפרוצדורה למניעת גישה לחשבון, לאינטרנט וחסימת כרטיסי האשראי? האם תקין שהבנק לא טורח אפילו לעדכן בפעולה חד צדדית שכזו? תודה על העזרה!

    • בנקאות - עיסוק בניי"ע זרים
      עו"ד אבי זילברפלד | 14/10/2009 23:49

      שלום רב, שאלותיך לענין העיסוק כלליות מידי. תשובה רצינית מחייבת קבלת מידע עובדתי רב, ולא ניתן יהא לבצע זאת בפורום. אף לענין אי עדכון מצד הבנק - השאלה לא ברורה דיה. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות