בנקאות - ריבית מועדפת בבנק

  • שאלה לגבי ריבית בבנק !
    אריק | 24/09/2009 15:24

    הוצעה לי הלוואה מהבנק בתנאים  מועדפים לטענתם רציתי לדעת האם זה באמת מועדףסכום של 25,000 ש"ח בריבית של פריים+0.5% בפריסה של עד 96 חודשים לבחירתי. אשמח לדעת אם זה באמת כדאיי

    • בנקאות - ריבית מועדפת בבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/09/2009 20:40

      שלום רב, פורום זה עוסק בשאלות משפטיות ולא כלכליות, ולפיכך לא אוכל להשיב לשאלתך. עם זאת, אני ממליץ בפנייך לעיין באתר: http://www.bankrate.co.il/ ואני מעריך שתקבלי שם תשובה לשאלתך. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

    • הריבית שקיבלת שהיא פריים פלוס חצי היא אכן מועדפת
      מסאלחה גאודת רו"ח-עו | 25/09/2009 09:03

      הריבית שקיבלת שהיא פריים פלוס חצי היא אכן מועדפת לזכור שהפריים היום עומד על שני אחוז , דהיינו בסה"כ סה"כ הריבית שיגבו ממך 2.5% . מצד שני אם מצב חשבונותיך בבנק הוא טוב מאוד יתכן ואינך צריכה לקחת הלוואה ובמקום זאת למשוך אותו סכום הלוואה מחסכונותיך שהיום אחוז הריבית שאת מקבלת בגינם הוא אפס או חצי אחוז לכל היותר , אם בכל זאת תרצי לקחת הלוואה תדרשי לקבל הנחה בגין עמלת העמדת הלוואה , לזכור בנק זה כמו כל עסק שחייבים להתמקח איתו מסאלחה גאודת , רו"ח -עו"ד