חשוב לציין

  • ערב לא כשיר
    עידו | 03/08/2009 17:08

    האם יתכן שבנק יקח ערב יחיד להלוואה של 140000 ש"ח כאשר הערב ללא חסכונות ללא תנועות במשך מספר חודשים בחשבונו ? האם ערב כזה כשיר?

    • חשוב לציין
      עידו | 03/08/2009 17:22

      חשוב לי לציין כי הבנק תבע אותי על סכום + 60000 ש"ח ריבית סה"ב 200000 ש"ח  וסגר בפני את כל האופציות אין לי חשבון בנק כבר מעל לשנה אני בחור צעיר מצבי הנפשי התדרדר חתמתי ערבות לאמי שהיא מקבל קיצבה מבטוח לאומי..כי הבנק די דחק אותנו לפינה..מה עלי לעשות?

      • המשך תשובה
        עו"ד אבי זילברפלד | 04/08/2009 20:48

        שלום רב, לדעתי כדאי לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הבנקאות, ע"מ שיבדוק אפשרות פסילת הערבות שלך. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

    • בנקאות - כשירות של ערב
      עו"ד אבי זילברפלד | 04/08/2009 20:47

      שלום רב, ככל שהעובדות שציינת מעמידות את התנהגות הבנק באור משונה, אין בכך כל בעיה של "כשירות". אישור הערב הנו לפי שיקולו העסקי של הבנק, וככל שהערב כשיר משפטית, אין כל פסול משפטי בבחירת ערב גרוע. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • תודה רבה לך  לת
        עידו שרון | 04/08/2009 22:30