בנקאות - חובות

  • חובות לבנקים
    אבודה | 02/08/2009 12:42

    שלום רב, פרודה + 2 שכירה, לי ולפרוד חובות משותפים לבנקים משכורת 6500 + מזונות,(שעדיין לא משולמים) כרגע אין ברשותי אפשרות להחזיר את החובות מאחר ותהליך הגירושין עדיין לא הושלם (לא מקבלת מזונות), וגם אז לא אוכל לעמוד בתשלומים כל כך כבדים 2600 ש"ח לחודש לבד. כמה יכולים לגזור עליי הוצאה לפועל לחודש? באיזה שלב מעקלים משכורת וכמה מהמשכורת? איך ניתן לצאת מהבור העמוק הזה ללא פשיטת רגל?

    • בנקאות - חובות
      עו"ד אבי זילברפלד | 04/08/2009 21:00

      שלום רב, בנתונים שציינת, הסכום הפטור מעיקול משכורת הנו 3,875 ש"ח. ניתן לעקל עקרונית כבר משלב תביעה, בד"כ זה מתבצע בשלב ההוצל"פ. לא ניתן לתת יעוץ רציני מבלי לקבל תמונה מדוייקת על מצבך הכלכלי. קביעת סכום החיוב החודשי בהוצל"פ נתון לשיקול דעת ראש ההוצל"פ, וזה משתנה מאחד לשני. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות