בנקאות - מסמכים בנקאיים מלפני 15 שנה

  • צו ירושה מסמכים מהבנק
    מאיר | 28/07/2009 21:07

    אבי נפטר לפני 15 שנה והיה לו חשבון בבנק שהוא לא שיתף את המשפחה הוא חסך כל חייו והיה לו הרבה כספים בבנק עם פטירתו היינו מוכי הלם ולא פעלנו בעניין פנינו לאחר מספר שנים לבדיקה כללית ונאמר שלא קיימים כספים בחשבונו יותר דבר הנוגד את מה שידוע למשפחה שאלתי האם כעת לאחר זמן כה רב ניתן באמצעות צו ירושה לבקש פירוט של חשבונותיו ואיזה בדיקות עלינו לעשות האם נשמרים מסמכים כל כך הרבה שנים וניתן לבדוק אם היתה מעילה כי מדובר בהרבה כסף

    • בנקאות - מסמכים בנקאיים מלפני 15 שנה
      עו"ד אבי זילברפלד | 29/07/2009 19:21

      שלום רב, סביר שהבנק ינסה "לנפנף" אתכם, ויאמר שהוא שומר מסמכים רק 7 שנים. אין זה אמת: הבנק שומר (על מיקרופיש) העתקי דפי החשבון מיום תחילתו. כיורשים, אתם זכאים לקבל מידע זה. ככל שתתקלו בבעיה, פנו לעו"ד העוסק בתחום. אני מניח שהוא כבר יוציא זאת מהבנק... בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות