בנקאות - האם ניתן להשיב שיק בנקאי לבנק

  • החזרת צ'ק בנקאי שרכשתי ולא השתמשתי בו
    אהרון | 17/07/2009 14:36

    קניתי צ'ק בנקאי כדאי לשלם תשלום שני עבור רכשית דירהאבל המוכר לא הציג כל המסמכים הנדרשים ולא קיבל צ'קאני רוצה להחזיר את הצ'ק לסניף שלי ולזכות את חשבוניהאם זא אפשרי ואיזה עמלות אני אשלם מה עושים במקרים שלא הייה שימוש בציק בנקאי ורוצים להחזיר אותו לסניף

    • בנקאות - האם ניתן להשיב שיק בנקאי לבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 17/07/2009 16:53

      שלום רב, ניתן להשיב שיק בנקאי לבנק, והבנק דואג לבטלו. ביחס לעמלות - ברר בתעריפון הבנק עימו הנך עובד. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות