בנקאות - הפקדת מזומנים באלתור

  • הפקדת מזומנים באל תור
    יואב דאי | 16/03/2009 13:46

    אני לקוח בנק מרכנתיל דיקונט ,הפקדתי 5000 ש"ח באל תור בבנק דיסקונט באשדוד בתאריך 9.3.09 (יש אפשרות להפקיד בבנק דיסקונט לבנקמרכנתיל)בתאריך 12.3.09לאחר שלא הופקד הכסף בחשבוני במרכנתיל פניתי לבנק דיסקונט שבו הפקדתי הכסף ונאמר לי כי הבנק היה סגור בחג פורים אבל בעוד יום או יומיים אראה את ההפקדה בחשבוני, עד היום 16.3.09 לא הופקד הכסף בחשבוני ואף שפניתי למנהל הסניף בדיסקונט נאמר לי לאחר ברור כי לא נמצאה הפקדתי ויש בעיה (נציין כי יש בידי את ספח ההפקדה)

    • בנקאות - הפקדת מזומנים באלתור
      עו"ד אבי זילברפלד | 16/03/2009 16:00

      שלום רב, מציע שתשלח דרישה בכתב לבנק לבירור הענין. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • אל תור
        יואב | 16/03/2009 16:48

        מה אומר החוק בקשר לתיבת אל תור ועל מי חובה הוכחה?