בנקאות - קבלת משכנתא למרות חשבון מוגבל

  • בקשת משכנתא לחשבון מוגבל
    מאי | 20/02/2009 09:28

    ברשותי שני חשבונות עסקיים בבנקים שונים, אחד מהם מוגבל והשני תקין. ברצוני לקחת משכנתא, האם יש סיכוי שאקבל אישור למשכנתא או שאין טעם להגיש בקשה עקב החשבון המוגבל?

    • בנקאות - קבלת משכנתא למרות חשבון מוגבל
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/02/2009 13:37

      שלום רב, השיקול למתן משכנתא הנו, בד"כ: יכולת ההחזר. ברור שהעובדה שיש לך חשבון מוגבל תקשה עליך לקבלה. עם זאת, ככל שתשכנע את הבנק שיש לך יכולת החזר, ותתן הוראה לתשלום ההחזרים מהחשבון השני, אזי תקבל משכנתא. אל תרים ידיים כ"כ מהר. יש הרבה בנקים והרבה חברות ביטוח שאף הן נותנות. מישהו מהם עשוי להסכים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות