תשובה

  • פגיעה בגן ילדים
    סטודנטית | 22/04/2010 14:41

    מה קורה במצב בו ילדה שוברת את היד במעון? מהי הפרוצדורה בה עליי לנקוט על מנת לדרוש פיצויים? מי מחוייב למלא דו"ח תאונה שעה שמנהלת המעון מסרבת למלא אותו? מהם הסעדים העומדים לרשותי? אציין כי ברורה לי האבחנה בין תביעת רשלנות לבין ביטוח לכלל התלמידים מטעם המדינה. לתשובתך המהירה אודה תודה ויום נפלא.

    • תשובה
      עו"ד עדי ***תוכן ההודעה צונזר ע"י המערכת*** | 22/04/2010 14:58

      שלום רב, מלבד תביעת נזיקין וללא כל קשר אליה ניתן לתבוע הנזקים במסגרת ביטוח תלמידים החל במדינת ישראל על כל ילד וילדה המצויים במסגרת חינוכית. מכיוון שמדובר בסוגיה הדורשת מומחיות משפטית עליך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום ולא לטפל בעניין באופן עצמאי שכן אינך מודעת לדברים רבים אשר יש להביאם בחשבון במסגרת הטיפול. אשמח לסייע ולענות על כל שאלה נוספת, ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

    • פגיעה בגן ילדים
      עו"ד גיל קראוס | 22/04/2010 16:46

      צהריים טובים, לגבי התביעה מכוח פוליסת תלמידים, מנהלת המעון היא שאמורה לחתום על טופס ההודעה. במידה והיא מסרבת, יש לנסות ולפנות לחברת הביטוח עם הטופס ללא החתימה ולהסביר שהיא מסרבת לחתום. בנוגע לתביעת נזיקין, הרי שרק אם המקרה אירע עקב רשלנות כלשהי, ניתן יהיה לתבוע גם בנזיקין את הגורמים המעורבים. אני מציע שתתייעצי עם עורך דין בתחום הנזיקין.