נפילה בקניון

  • נפילה בקניון
    רונית | 03/03/2010 13:38

    שלום רב,לפני כמה ימים הייתי בקניון עם ילדיי,כשיצאתי ורק עברתי את שער האבטחה, מעדתי ונפלתי והתוצאה היא נקע בקרסול.הגיע לשם החובש ושאל האם אני רוצה להתפנות באמבולנס ועניתי שלא כי בעלי היה איתי עם הרכב ולא רציתי להבהיל את הילדים.כשהסתכלתי על המדרכה עליה נפלתי,ראיתי שהמשטח אינו ישר וישנם משקעים .האם אני יכולה לתבוע את ביטוח הקניון ואם כן, כיצד עושים זאת ומהי הפרוצדורה. בהתחשב בכך שאני מושבתת בבית כמה ימים ולא יכולה לדרוך על הרגל (ימין) וכן ימים אלו לא ישולמו לי במלואם במקום העבודה.תודה.

    • נפילה בקניון
      עו"ד גיל קראוס | 03/03/2010 14:53

      רונית שלום, אם אכן מדובר במפגע, אז תוכלי להגיש תביעה בגין הנזקים שנגרמו לך. השאלה היא איפה נמצא המפגע - אם זה מחוץ לשער האבטחה, יכול להיות שהגורם האחראי היא הרשות המקומית ולא הקניון. עלייך לדאוג לצלם את המקום בהקדם. אחרי שמצבך הרפואי יתגבש, תוכלי להגיש תביעה לפיצויים הן על הנזקים בפועל שנגרמו לך כמו הפסדי שכר והן על כאב וסבל. אני מציע כי תתיעצי עם עו"ד בתחום הנזיקין.