בעיית נזילה

  • נזילה
    יעל | 14/02/2010 05:15

    שלום רב, אני מתגוררת בדירה שכורה ובדירה מעלי גם כן גרים דיירים בשכירות. מזה שבועיים שישנו טפטוף מסיבי בתקרת חדר השינה שלי, האמבטיה והשירותים, שגרם לכך שאין חשמל בחצי מן הדירה (המים מקצרים את מערכת החשמל). אינטלטור שהגיע לדירה טען שכנראה שיש פיצוץ באחד הצינורות של הדירה שלמעלה. שוחחנו עם בעלת הדירה, גם אני, גם בעל הבית שלי, גם הדיירת שלה וגם שכן נוסף, אך היא איננה מוכנה לתקן את הבעיה. אשמח לקבל מכם תשובה מה ביכולתי לעשות... ידוע לי כי באפשרותי לפנות לביהמ"ש אך אני גם יודעת שהדבר עלול להיסחב חודשים רבים ובינתיים אני ישנה על מזרון בחדר הסמוך, סובלת מריח טחב נוראי וגרה בדירה שבחדרי השינה שלה, באמבטיה ובשירותים אין חשמל... האם ישנו הליך מזורז להוצאת אישור לעצירת אספקת המים לדירה למעלה (ברגע שהדיירת למעלה סוגרת את הברז הראשי שלה הטפטוף מפסיק) עד אשר הבעיה אכן תיפתר? או משהו אחר שאני או בעל הבית שלי יכולים לעשות על מנת לעצור את הבעיה ולגרום לבעלת הדירה לתקנה? תודה רבה מראש

    • בעיית נזילה
      עו"ד יקי רנד | 15/02/2010 14:15

      לטעמי, בנסיבות שנוצרו, אין מנוס, ועליכם לפנות בהליך מתאים לבית המשפט, ולדרוש כי ביה"מ יורה לבעל הדירה מעליכם להפסיק הנזילה לאלתר. לשם כך, עליכם להיעזר בעו"ד, אשר יידע להגיש בקשה מתאימה, אשר תידון במהירות, לאור דחיפות הענין.