תביעת נזיקין של חיילת

  • חיילת יכולה להגיש תביעת נזיקין אזרחית בזמן השירות?  לת
    רינת יוסף | 08/02/2010 17:08

    • תביעת נזיקין של חיילת
      עו"ד גיל קראוס | 09/02/2010 16:55

      רינת שלום, אם מדובר בתביעה נגד גורמים שאינם קשורים לצבא, אז אין כל בעיה להגיש תביעת נזיקין. אם מדובר על אירוע שאירע תוך כדי השירות ובגינו נותרה לך נכות רפואית, עלייך להגיש תביעה לקצין התגמולים ולא תביעת נזיקין רגילה.

      • תודה רבה אבל
        רינת יוסף | 11/02/2010 13:25

        מה קורה אם נפלתי בבאולינג אבל הייתי שם במסגרת תפקידי הצבאי?

        • נפילה במסגרת השירות הצבאי
          עו"ד גיל קראוס | 11/02/2010 15:48

          אם מדובר בתאונה תוך כדי ועקב השירות הצבאי, את יכולה לבחור - או להגיש תביעה נגד קצין התגמולים (מומלץ במידה ונגרמה לך נכות לצמיתות) או לתבוע ברשלנות את הבאולינג.