חתולים בבניין משותף

  • חתולים בבית משותף
    רמזי | 27/01/2010 21:35

    שלום רב, אני גר בבית משותף בקומה השנייה כשבדירה שמתחתיי מתגורר גבר בשנות ה-40 או יותר לחייו, עם אמו. האחרונים (שוכרים את הדירה שברשותם) מגדלים עשרות חתולים בביתם- בתוך דירתם, ואולם, צחנה שלא אוכל לתארה במילים, עזה ממש, עולה מביתם וניתן להריחה בעוצמה בתוך ביתי. כמו כן, בחדר המדרגות יש ריח נורא של חתולים, גללים ושתן של חתולים. אני נאלץ לסגור את חלונות הבית לצמיתות, במיוחד כשיש לי ילד בן שנה רגיש מאוד. מה אפשר לעשות עם זה למי לפנות? האם יש עילת תביעה כלשהי? אם כן את מי לתבוע? איך אוכל להפסיק זאת? אנא עזרו לי...

    • חתולים בבניין משותף
      עו"ד גיל קראוס | 28/01/2010 14:55

      רמזי שלום, ראשית, נסה לפנות בתלונה לרשות המקומית שתבדוק האם ההחזקה היא כדין. מעבר לכך, מאחר ועל פניו מדובר במטרד מהותי, אפשר ותוכל לפנות לבית המשפט בבקשה למתן צו מניעה. אני מציע כי תתייעץ בעניין עם עורך דין בתחום הנזיקין.