תאונת ספורט

  • שבירת יד
    דורון | 27/01/2010 16:46

    בעת משחק כדורגל בקבוצה שחקם בעט לי ביד ושבר לי את הזרת+קרע לי את הגיד. בעקבות הפציעה לא עבדתי חודשים ועד עכשיו יש לי בעיה בתזוזה שלה והיא עקומה. רציתי לדעת אם אפשר לתבוע על דבר כזה ואם כן כמה כסף אמורים להוציא מהביטוח?

    • תאונת ספורט
      עו"ד זמירו עזמי | 28/01/2010 11:56

      דורון, שלום. במידה ואתה משחק בקבוצה הרשומה באתחדות לכדורגל, אתה אמור להיות מבוטח בפוליסת ביטוח תאונות אישיות של הקבוצה, כאשר הפוליסה נותנת כיסוי ביטחי לימי אי כושר וגם לנכות במידה ותיוותר לך נכות ביד, הכל בכפוף לתנאיה ולסייגיה וחריגיה של הפוליסה. ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמצה בתחום ע"מ שתסלול את צעדיך איתו ולתבוע בהתאם, ולבינתיים תשיג ותשמור את פוליסת הביטוח של הקבוצה לרבות הודעה על המקרה לחברת הביטוח והחומר הרפואי. לעניין סכומי הפוליסה, כנקוב בפוליסה. החלמה מהירה, בברכה עו"ד זמירו עזמי, קלנסווה.