כתב הגנה

  • הפנו אותי אליכם, עיזרו לי אוהבי החיות: תובעים אותי
    הילולה פינת חי | 10/12/2009 19:01

    שמי ליאת גורן וברשותי פינת חי בשם הילולה ואני מחזיקה אותה כמעט לבדי ועובדת בה ימים כלילות. פינת החי עוסקת בפעילויות העשרה לגני ילדים ובתי ספר ובשבתות המקום פתוח בתשלום למבקרים. חשוב לי לציין שהחיות הן למעשה ההובי שלי ותשלום הכניסה נועד לכסות את הוצאותיהן. לאחרונה נתבעתי ע"י זוג הורים סחטניים שאחד מהם נפל עם בנם הקטן על מיצב מבוץ שלטענתם לא היה מספיק בולט, לאב ובנו נגרמו חבלות קלות בלבד אולם כעת הם הגישו כנגדי תביעה ע"ס יותר מ-30,000 וניפחו את העניין למימדי עתק. אין ברשותי אמצעים לשכירת עו"ד אולם מצאתי באינטרנט כתב הגנה לדוגמא וניסחתי על פיו את כתב ההגנה שאני מתעתדת להגיש. האם מישהו מוכן להעיף בזה מבט? פינת החי הילולה היא עסק שהקמתי בשתי ידי. בנוסף אני מוכרת כנכת צה"ל וסובלת מנכויות פיזיות שונות ופינת החי מאפשרת לי לפרנס את עצמי גם אם בדוחק לכן חשוב לי לצאת מהעניין המעצבן הזה שמלחיץ אותי וגורם לי חרדות רבות. תודה בכל אופן, ליאת ***צונזר ע"יהמערכת***

    • כתב הגנה
      עו"ד גיל קראוס | 10/12/2009 19:40

      ליאת ערב טוב, לא ניתן במסגרת הפורום לעבור על כתב ההגנה ולתת לך ייעוץ בעניין. מאחר ומדובר בנושא חשוב מאוד ואת עלולה למצוא את עצמך בסופו של יום חשופה לתשלום פיצויים גבוהים, הייתי ממליץ לך בכל זאת להיעזר בעורך דין בתשלום. במידת הצורך, נסי גם אולי לפנות לסיוע משפטי - גוף שמספק סיוע ללא עלות לאנשים שמבחינה כלכלית עומדים בקריטריונים (הנוקשים יש לומר).

      • חבל מאוד, כי בפורום אחר הפנו אותי לכאן. כבר שילמתי
        ליאת גורן - הילולה | 10/12/2009 19:51

        אז העניין הוא שכבר שילמתי 1500 ש"ח בעבור שעת ייעוץ ובסופו של דבר אני נאלצת לנסח הכל בעצמי. דווקא הפנו אותי אליכם מפורום אחר ובעקבות ההערות כבר תיקנתי כמה דברים. is there anybody out there? מישהו שומע? למה העולם שותק מול כל העוול והסחטנות? איך אתם מסוגלים לעבוד במקצוע כזה?