פגיעה במעקה המרפסת

  • מעקה אלומיניום שנפגע במהלך הובלה
    חגית | 10/11/2009 13:08

    שלום רב, לפני כשנה וחצי עברנו לדירה חדשה מקבלן, חברת ההובלות השתמשה במנוף אשר נשען בצורה לא נכונה על מעקה האלומיניום וכתוצאה מכך ובגלל המשקל של החפצים נפגע המעקה והוא מתנדנד ואינו חזק כפי שהיה. עד היום לא מצאתי בעל מקצוע מוסמך שמוכן לתקן מעקה שמישהו אחר התקין, ולכן ביקשתי מחברת ההובלות שתפצה אותנו כספית ונחפש מישהו לתיקון המעקה עד אשר נמצא. בעל חברת ההוטבלות אינו משתף פעולה ברצוני לתבוע בתביעות קטנות שאלותי האם יש עילה לתביעה? ומה הסכום שאני יכולה לבקש? ברצוני להדגיש שפגיעה במעקה מסתבר שהיא מסובכת מאחר וזה לא רהיט שמחליפים המעקה ע"י תיקון לא יחזור להיות כמו שהיה מאחר ומדובר בחיזוק, כדי שהמעקה יהיה כמו שקיבלנו אותו מהקבלן צריך להחליף מעקה. אנא עזרתכם, תודה מראש.

    • פגיעה במעקה המרפסת
      עו"ד גיל קראוס | 10/11/2009 15:33

      חגית צהריים טובים, על פניו, נראה כי בהחלט עומדת לך עילת תביעה נגד חברת ההובלות. במידה והם אלו שגרמו את הנזק למעקה, עליהם לשאת בתשלום נזק זה. אני מציע שתקבלי הצעת מחיר לתיקון או החלפת המעקה ועל סמך הצעת המחיר תגישי את התביעה, בתוספת בקשה לפיצוי עבור נזקים עקיפים - בזבוז זמן, עגמת נפש וכו'. כמו-כן, דאגי לקבל מהקבלן אישור כלשהו שהמעקה היה תקין לפני שחברת ההובלות פגעה בו.

      • עבור-עו"ד גיל קראוס-טיפול בתביעות קטנות
        חגית | 10/11/2009 20:38

        שלום, תודה על התשובה. האם אתה מייצג גם בתביעות קטנות? והאם אפשר לפנות אליך לייצוג? תודה, חגית