השחתת רכב בתוך חניון

  • השחתת רכב בתוך חניון
    מאיה | 02/11/2009 16:59

    שלום רב, לפני מס' ימים נוכחנו בחתונת קרובי משפחה באולם אירועים במרכז הארץ,בבניין שממוקם בו האולם וצמוד לאולם חניון רכבים שבעיקר משמש לכלי הרכב של המוזמנים לשני אולמות צמודים באותו המתחם. החניון הינו בתשלום, ביום האירוע החנינו את הרכב באולם וכשהאירוע הסתיים ויצאנו לרכב מצאנו שהוא הושחת בצורה רצינית,שתי הדלתות של הנהג וזה של האחורי כמו כן שני הכנפיים הימנים וכנף שמאלי הושחתו(כנראה מישהו ניפץ בפטיש או במוט ברזל)פנינו למשטרה להתלונן אך לטענתם אין על מה להתלונן כמו כן הבעלים של האולם והחניון מסרבים להכיר בנזק ולפצות, מה ניתן לעשות האם יש לי עילה לתביעה ואת מי לתבוע.

    • השחתת רכב בתוך חניון
      עו"ד גיל קראוס | 03/11/2009 17:03

      מאיה ערב טוב, מדובר בתביעה מאוד בעייתית שכן עצם התשלום הוא בדרך כלל עבור החנייה ולא עבור שירותי שמירה. צריך לבדוק את הנסיבות המלאות ולבחון האם בכל זאת יש דרך להטיל אחריות על בעלי החניון. אני מציע כי תתייעצי בעניין עם עורך דין אשר יחווה את דעתו לאחר שישמע ויבחן את מלוא הנסיבות.