אחריות לעובדי קבלן

  • נזק לשכן ע"י קבלן
    ישראל פ | 01/11/2009 12:01

    עובדי קבלן שפוצים שעבד עבורי ברחו ממשטרה דרך הגג שלי לגג של שכני הצמוד .אנו גרים בבית קרקע דו משפחתי.מספר רעפים נשברו אצל השכן שאותם תיקן הקבלן.בגשמים השבוע לשכן יש נזילות.שאותם הקבלן התחיל והבטיח לתקן.מה האחריות שלי?האם השכן יכול לתבוע אותי?

    • אחריות לעובדי קבלן
      עו"ד יקי רנד | 01/11/2009 17:06

      האחריות הנה של הקבלן, שכן הוא אשר העסיק את העובדים, והם אלו אשר גרמו לנזקים בגג השכן, מה עוד והקבלן הכיר באחריותו. אינני סבור כי ניתן לייחס לך אחריות לנזקי השכן. כמובן שבמידה וקיימת הסכמה חוזית שונה בינך לבין הקבלן, תשובתי תשתנה.

      • תודה רבה  לת
        ישראל פ | 01/11/2009 18:02