עוגמת נפש בברית המילה

  • עוגמת נפש בברית המילה
    נווית | 30/10/2009 23:48

    שלום רב בברית המילה של בני, משפחתו של אבי תקפה את אבי ללא סיבה (הם אנשים מטורפים) והרסה את כל האירוע. האורחים עזבו והוזמנה משטרה (לא הוגשה תלונה) זה קרה לפני חצי שנה ומאז אני ובעלי התגרשנו האם יש לי עילה בנזיקין נגד אלה שתקפו את אבי בגין הרס ברית המילה ועוגמת הנפש הרבה שנגרמה בשל כך?

    • עוגמת נפש בברית המילה
      עו"ד יקי רנד | 01/11/2009 09:53

      על פניו, נראה כי בהחלט קיימת לך עילת תביעה כנגד משפחתו של אביך. מדובר בעוגמת נפש רבה אשר הוסבה לך, כתוצאה מהתפרעותם ותקיפת אביך. כמובן שתצטרכי להוכיח את השתלשלות העניינים, באמצעות עדים אשר נכחו באירוע ( ואולי גם באמצעות סרט האירוע אם קיים ). תצטרכי להראות, כי לא מדובר סתם בהתנהגות מכוערת, שהרי לא ניתן לתבוע כל אדם עקב חוסר נימוס וכיו"ב, אלא כי מדובר במתקפה מתוכננת מתוך רצון להזיק לאירוע.