איחור טכנאי

  • האם מגיע לי פיצוי על כך שהטכנאי לא הגיע
    הניזוק | 30/10/2009 00:15

    תואמה לי פגישה עם טכנאי לשעות 10-12 בבוקר בשעה 1330 התקשרו אלי ואמרו לי היצטרכו לקבוע לי פגישה חדשה והיא נקבעה ל1900 בערב באותו היום האם מגיע לי פיצוי לפי החוק החדש (תקנה 24)

    • איחור טכנאי
      עו"ד יקי רנד | 01/11/2009 09:25

      בעקרון מגיע לך פיצוי, מאחר ואיחור העולה על שעתיים מעבר למועד המתוכנן, מזכה אותך בפיצוי ע"פ החוק. עם זאת, יש להידרש לנסיבות הגעת הטכנאי בשעה מאוחרת יותר, ולבחון האם הדבר מעיד על הסכמתך לשינוי שעת ההגעה. דהיינו, האם כאשר הוסבר לך כי הטכנאי יגיע בערב, מחית על כך וסרבת, או שמא קיבלת זאת בהבנה ובהסכמה. האם המתנת לו, או שמא מדובר בעצם באיחור אשר התאים ללוח הזמנים שלך.