אגרה בתביעת נזיקין

  • אאא
    פורום נזיקין | 29/10/2009 09:58

    תביעת פלת"ד שהוגשה במחוזי, לאחר חווה"ד מתברר שלא תעבור את סף ה 60%, ובטרם להגשת תחשיבים ושמיעת הצעת בימ"ש. מה גובה האגרה באם הצדדים יגיעו להסדר פשרה פחות מ 60% ? מי אמור לשלם את האגרה בכל זאת לבסוף ? התובע ? או חב' הביטוח ? האם אפשר להעביר את התיק לשלום ? כדי להימנע מסיכון האגרה הנ"ל וכיצד ?

    • אגרה בתביעת נזיקין
      עו"ד כהן גיא | 29/10/2009 12:15

      שלום רב העברת התביעה לבית משפט אחר לא תועיל. הטלת הסנקציה היא נגזרת של הפורום הראשון שם הוגשה התביעה. באשר לחלוקה בין הצדדים זה משתנה בהתאם לאופן שהתביעה מסתיימת.

      • אאא
        המשך שאלת האגרה | 29/10/2009 17:37

        מה אמור להיות גובה האגרה במידה והתיק יגמר בין הצדדים בפשרה.