אבדן רווחים כנזק

  • אובדן רווח עתידי כעילת תביעה אפשרית
    אנונימי | 25/10/2009 23:37

    הגעתי לפלאפון וביקשתי לתקן את המכשיר הסלולארי...שאלתי אם יתכן שימחק משהו ..הנציג אמר שיש סיכוי...אמרתי לו האם הוא יכול לשאול את הטכנאי ויעשה טרום בדיקה ...הוא בתמורה אמר אין בעיה כתב על דף הפקדת מכשרי (שנמצא ברשותי) לא לתקן אם יש אפשרות שימחקו הודעות...והסברתי לו שההודעות חשובות כי הן אמורות לשמש ראיה בבית משפט...בנוסף היו תמונות שגם היו אמורות לשמש ראיה בבית משפט...כשהגעתי אחרי חצי שעה...הוא אמר שהוא מצטער והטכנאי טעה ואיפס את המכשיר וכל ההודעות והתמונות נמחקו... 1. נגרם לי נזק עצם הרשלנות שלהם 2.אני רואה כאן הפרת חוזה שבע"פ 3.האם עקב הרס הראיות אפשר לומר שנגרם אובדן רווח עתידי??הרי הן אמורות לשמש אותי בתיק אזרחי... אודה על תשובתכם המלומדת??

    • אבדן רווחים כנזק
      עו"ד כהן גיא | 26/10/2009 17:12

      שלום רב אבדן רווחים הוא ראש נזק מוכר. עם זאת עליך להוכיח אותו ברמת סבירות גבוהה ככל שניתן. המדובר במשימה לא פשוטה לפי הערכתי.