גניבה במקום העבודה

  • גניבה במקום העבודה
    איילת | 04/10/2009 13:09

    שלום, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון. לפני מס ימים נגנב לי המכשיר הסולורי הפרטי מהמשרד. חשוב לציין שהכניסה למשרד מתאפשרת רק עם תג עובד כך לא יכול להיכנס מי שלא מורשה. הדלת נשארה פתוחה ממש לשניה וזה איפשר למישהי להיכנס ולגנוב את הטלפון שלי וכסף ממישהי אחרת. במקום יש מצלמת אבטחה אחת שמכוונת לדלת ומתעדת את הגנבת נכנסת ויוצאת. השאלה - של מי האחריות לשלם או לספק לי טלפון חדש חשוב לציין שאני עובדת בחברת סלולרית שיכולה לאשר לי לקבל את המכשיר ללא בעיה אך הם ראו לנכון לאשר לי הנחה של 50% בלבד. תודה

    • גניבה במקום העבודה
      עו"ד יקי רנד | 04/10/2009 14:21

      במידה ואין רשלנות מצד החברה בגניבת המכשיר, היא אינה חבה בפיצויך באופן אוטומטי. זכאותך לקבל מכשיר חלופי, במקרה של גניבה, ע"י מימון חלקי או מלא של המעביד, תלויה בתנאי העסקתך בחברה.