הערכת סכום הפיצוי בתאונות דרכים

  • חשד
    עדי | 24/09/2009 19:35

    האם עו"ד שנוקב בסכום גבוה בתביעת פלתד ואחרי שנה מוריד את הערכת התיק לשליש זה אומר דרשני? האם כדאי לנוס?

    • הערכת סכום הפיצוי בתאונות דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 24/09/2009 21:03

      עדי ערב טוב, השאלה היא מדוע הוא שינה את הערכתו - האם נוצרו נסיבות חדשות ? האם ניתנו חוות דעת רפואיות כלשהן ? האם הוא גילה מידע חדש ?. ישנם מקרים שבהם תיק בתחילה נראה כבעל סיכוי מסוים, הופך בנסיבות מסוימות לתיק בעל סיכוי נמוך יותר. השאלה שיש להבין היא למה ישנו שינוי כה קיצוני.

      • המשך
        עדי | 24/09/2009 21:09

        עדיין אין את חוות הדעת של המומחים אבל הוא הסביר לי למה שינה.השאלה מה עליי לעשות במיקרה כזה

        • הערכת סכום הפיצוי
          עו"ד גיל קראוס | 29/09/2009 18:55

          עדי ערב טוב, מאחר ואינני יודע את הנסיבות המלאות, לא אוכל לתת לך תשובה מדויקת. אם הנימוק שלו הוא נכון והגיוני, אם למשל נשתנו הנסיבות, אז יכול להיות שיש הסבר להורדת הסכום. אם את לא סומכת על דבריו, נסי אולי להתייעץ עם עורך דין אחר בתחום הנזיקין שיחווה את דעתו בעניין.