לידה מוקדמת כתוצאה מתאונת דרכים

  • לידה בניתוח קיסרי לא מתוכנן לאחר תאונת דרכים
    אמא | 16/09/2009 09:45

    הייתי בהריון מתקדם ולקראת לידה. נפגעתי בתאונת דרכים ואושפזתי להשגחה. במהלך הבדיקות נמצאו ירידות בדופק אצל העובר (מה שלא היה קודם) ועברתי ניתוח קיסרי בעקבות זאת. השאלה שלי היא כזו: חוץ מהפגיעות האחרות (אורתופדיות) האם ניתן לשייך את הניתוח הקיסרי והצלקת בעקבותיה לתאונה? כיצד? האם יש בכך להשאיר נכות? נא עמדתכם.

    • לידה מוקדמת כתוצאה מתאונת דרכים
      עו"ד אסף אליה | 16/09/2009 14:26

      הכל תלוי בנסיבות המקרה, ברקע הרפואי שלך (במיוחד הלך ההריון)הריונות קודמים וכד'. מומחה רפואי יתן חוות דעתו האם יש התאונה גרמה למצוקה אצל העובר מה שחייב לידה מוקדמת בהליך ניתוחי. גם את גובה הנכות קובע המומחה הרפואי אשר ממונה על ידי בית המשפט. אני מקווה שלילוד שלום. אם חס ושלום לא כך המצב יכול להיות שניתן גם לתבוע בשמו. בהצלחה.