תביעה נגד שותפה לדירה

  • הפרעות מרובות על ידי השוכרת הראשית
    צבי טף | 09/09/2009 21:52

    אני גר עם שותפה שהיא שוכרת ראשית, אשר לפני כמה ימים היא הודיעה לי שאעזוב תוך חודש. היא עשתה דברים מאד מפריעים מהתחלת השכירות. מאז ההודעה היא הראתה את החדר למישהו למרות שביקשתי שלא תיכנס ללא רשותי. כמו כן עוד ל]ני כן הכניסה גור כלב לצמיתות ללא רשות או ידיעה, השתמשה בכל כלי האוכל שלי כך שפסלה את כשרותם, לקחה אוכל, מלכלכת בצורה מופרת, מפעילה את המזגן באפן בזבזני למרות התנגדותי ודורשת השתתפות מלאה בהוצאות, החבר שלה משתכן בדירה אך אינו משתתף בהוצאות, מקללת, ואפילו דרשה שלא אשב לאכול בזמן שהיא אוכלת וזרקה לי את האוכל! היא גם פדתה צ'ק פיקדון של 2400 ש"ח שספק שאראה שוב. דרך אגב הכל מתועד ואף היא מודה בהם, ולא עשיתי לה שום דבר (ואין לה טענות שכן). מה עושים?

    • תביעה נגד שותפה לדירה
      עו"ד גיל קראוס | 10/09/2009 15:52

      צבי צהריים טובים, בגין כל נזק שגרמה לך השותפה לדירה, עומדת לך עילת תביעה נגדה. במידה ותרצה לנקוט בהליכים נגדה, מומלץ כי תגיש את התביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, שם ניתן להגיש תביעה ללא ייצוג של עורכי דין ועד לסכום של 32,000 ש"ח.

      • כמה לתבוע על עוגמת נפש?
        צבי | 16/11/2009 11:18

        לנוכח מעשי ההתנכלות הרבים של השותפה וכן המשך התכתבות מגעילה מצידה, כמה להערכתך אני צריך לתבוע על עוגמת נפש?תודה