דרישת נזקי גוף

  • מכתב התראה לפני תביעת נזקי גוף?
    טלי | 26/08/2009 09:16

    בוקר טוב, כיצדנהוג לנסח את גובה הדרישה בכתב התראה שהנדון בו הוא נזקי גוף כתוצאה מתאונת דרכים...? (מכתב שמופנה לחברת הביטוח של הרכב הפוגע) ככל הידוע לי בכתב תביעה שעניינו כזה, לא נרשם הסכום אלא נרשם "בלתי ניתן להערכה, בגובה סמכות בית-המשפט". --- תודה מראש!

    • דרישת נזקי גוף
      עו"ד כהן גיא | 26/08/2009 09:40

      שלום טלי מדובר בעניין הדורש מיומנות וכדאי לך לפנות לעורך דין שאת שכרו תשלם ממילא חברת הביטוח. בהצלחה.