אירוע מוחי כתאונת עבודה

  • תאונת עבודה
    שאול ב' | 25/08/2009 07:07

    נחקרתי במשטרה במסגרת עבודתי,התיק נסגר, ולאחר החקירה התמוטטתי וחליתי בארוע מוחי. האם אוכל לתבוע את המעביד כתאונת עבודה?

    • אירוע מוחי כתאונת עבודה
      עו"ד גיל קראוס | 25/08/2009 14:22

      שאול צהריים טובים, לא ברור לי משאלתך מה הכוונה נחקרתי במשטרה במסגרת עבודתי. על מנת להכיר באירוע מוחי כתאונת עבודה, יש להוכיח שזה נגרם בקשר סיבתי ישיר עקב העבודה ובדרך כלל מחפשים אירוע חריג ויוצא דופן שעשוי היה להביא לאירוע המוחי. אם במקרה שלך מדובר היה בקשר ישיר לעבודה וכחלק מעבודתך, אפשר וניתן להכיר באירוע כפגיעה בעבודה.

      • לעו"ד קראוס - הבהרה
        שאול | 26/08/2009 08:31

        המדובר בחקירה קשה תחת אזהרה בגין מעשים שכביכול עשיתי במסגרת העבודה.לפני החקירה תפקדתי ב- 100 % טוב מאד ואילו לאחריה הוכרתי כנכה 100 אחוז זמנית לחמש שנים ע"י בטל"א

        • אירוע מוח כתאונת עבודה
          עו"ד גיל קראוס | 26/08/2009 18:57

          שאול ערב טוב, בהחלט אפשר וניתן יהיה להכיר בחקירה במשטרה כאירוע חריג במסגרת העבודה שגרם לאירוע המוחי. יחד עם זאת, יש להבין את מלוא נסיבות העניין - מתי בדיוק אירע האירוע, איפה הוא קרה וכיוצ"ב. אני מציע כי תתייעץ עם עורך דין לצורך המשך הטיפול.